Studia Comloensis

Studia Comloensis

A Komlói Helytörténeti és Természettudományi Gyűjtemény közleményei


Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a Komlói Helytörténeti és Természettudományi Gyűjtemény új folyóiratot indított, melynek címe Studa Comloensis. Honlapunkon már elérhető az első lapszám, mely többségében ismeretterjesztő közleményeket tartalmaz. Következő lapszámunkba szeretettel várjuk a tudományos és ismeretterjesztő közleményeket!
 


A Studia Comloensis elektronikus múzeumi folyóirat célja a hazai és nemzetközi eredményeket és ismereteket feldolgozó, a történeti tudományok és a természettudomány egyes területeihez kapcsolódó, lektorált, tudományos és ismeretterjesztő közlemények közreadása, publikálása magyar és angol nyelven.

E tudományterületeken belül kiemelten foglalkozik a helytörténet, régészet, geológia, paleontológia, zoológia, botanika, ökológia, valamint természet- és környezetvédelem szakterületeivel.

A 2021-ben alapított folyóirat Komló Város Önkormányzat József Attila Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény - Komlói Helytörténeti és Természettudományi Gyűjtemény kiadványa. Évente két füzetben, online jelenik meg.

 

Impresszum >>

Útmutató a szerzőknek >>

Aktuális lapszám >>

Archívum >>

                 HU ISSN 2732-3692