Kvízjáték

A József Attila Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00635 azonosítószámú „Legyen a Mese is mindenkié!” című projektje keretében 2020 szeptemberétől online kvízjátékra hívja a vállalkozó kedvűeket két kategóriában – gyermekeknek és felnőtteknek.

Minden hónap elsején új kvíz jelenik meg, a megfejtéseket pedig a hónap utolsó napjáig várjuk. A helyes megfejtők között egy-egy 5.000 Ft-os könyvutalvány kerül kisorsolásra. A részvétel minden komlói lakos számára elérhető és ingyenes.

A megfejtéseket várjuk online, e-mailben a komloikonyvtar@gmail.com címre, illetve személyesen a könyvtár nyitvatartási idejében (kedd-csütörtök-péntek: 9-16; szerda: 9-17; szombat: 8-12).

A játék 2021. június 30-ával lezárult. Minden játékosnak köszönjük a részvételt - reméljük, a feladványok kellemes időtöltést nyújtottak. Gratulálunk a nyerteseknek!

A kvízjáték feladványai >>

(Kijelentem, hogy hozzájárulok ahhoz, hogy a József Attila Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény a kvízjáték során megadott nevem és elérhetőségem a játék lebonyolításához szükséges mértékben és ideig kezelje, illetve nyertességem esetén nevem az intézmény honlapján, Facebook oldalán nyilvánosságra hozza. Tudomásom van arról, hogy a személyes adataimmal kapcsolatosan jogom van a tájékoztatáshoz, a hozzáféréshez, a helyesbítéshez, a törléshez, az adatkezelés korlátozásához és a jogorvoslathoz. Tudomásul veszem, hogy az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéseimmel a komloikonyvtar@gmail.com e-mail címen élhetek jelzéssel. Tisztában vagyok azzal, hogy hozzájárulásom bármikor, indokolás nélkül visszavonhatom.)